ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Theorie

Moet jij je auto theorie nog halen en zocht je nog naar een geweldig leer pakket? Zoek dan niet verder, laat me je uitleggen waarom. Rijschool Prose biedt een auto theorie les pakket aan waar je op een interactieve manier je theorie kunt leren.

Naar shop pagina
Logo van iTheorie
Hoe werkt dit leer pakket

Na de aankoop van het theorie les pakket krijg je een code waarmee je onbeperkt gebruik kan gaan maken van de applicatie van iTheorie. Het leerpakket is volgens de indeling van het CBR gebouwd en elke nieuwe onderdeel dat je leert wordt afgenomen met een paar toetsvragen en je kunt pas verder zodra je het vorige onderdeel beheerst.

In de iTheorie applicatie zitten de volgende onderdelen om te oefenen;

  • 38 Series oefenvragen
  • 9 Theorielessen
  • 9 Toetsen
  • 50 Auto theorie proefexamen
Waarom zou ik dit leer pakket kiezen?

Het voordeel van dit theorie leer pakket is dat je op je eigen tempo, waar dan ook, kunt leren. Wil je leren van huis of onderweg? Alles is mogelijk. Daarnaast kan je gebruik maken van de voorleesfunctie, dit is handig als je moeite hebt met lezen of als je dyslexie hebt of tijdens dat je bezig bent met andere dingen.

Je hebt de optie om gebruik te maken van extra leer tijd als je last hebt van faalangst of een andere medische reden. Daarnaast kan je hulp videos bekijken met een uitgebreide uitleg over praktijk voorbeelden.

Naar shop pagina
Afbeelding van het leerpakket van iTheorie
Zie ook: