ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Over Rijschool Prose

Rijschool Prosé, dé rijschool in Assen! Sinds onze oprichting in 2018 hebben we meer dan 6 jaar aan waardevolle ervaring opgebouwd in het professioneel opleiden van studenten.

Bij Rijschool Prosé streven we naar een unieke combinatie van snelheid, plezier en effectiviteit in onze rijlessen. Onze focus ligt op jouw succes: samen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk zelfverzekerd de weg op kunt met je rijbewijs op zak. Ontdek nu ook ons nieuwe theorielespakket, waarbij we je niet alleen begeleiden in de praktijk, maar je ook uitgebreid ondersteunen bij de voorbereiding op je theorie-examen.

Heb je vragen of wil je direct beginnen met je rijopleiding? Neem dan contact met ons op via 06 12711355 of stuur een e-mail naar rijschoolprose@gmail.com. We staan altijd voor je klaar en streven ernaar om dezelfde dag nog contact met je op te nemen.

Afbeelding van de rij instructeur
Leerling rijdt in het centrum van Groningen

Waarom Rijschool Prose?

Kies voor Rijschool Prosé en ontdek een unieke benadering van rijopleidingen die is afgestemd op jouw behoeften. Waarom kiezen voor ons? We bieden niet alleen flexibele planningen aan, zoals de mogelijkheid om 2 uur per dag te rijden indien nodig, maar ook gespecialiseerde begeleiding voor studenten met specifieke behoeften, zoals ADD of faalangst.

Bij Rijschool Prosé ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, omdat we slechts één instructeur hebben. Onze focus ligt op jouw succes en we zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar het behalen van je rijbewijs. Of je nu een beginner bent zonder ervaring of iemand met specifieke uitdagingen, onze ervaren instructeur staat klaar om je te helpen slagen.

We geloven in het individu en streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin elke student kan groeien en zelfvertrouwen kan opbouwen achter het stuur.

Bovendien zijn we trots om te vermelden dat Rijschool Prosé 3 jaar op rij verkozen is tot beste dienstverlener op Trustoo, wat getuigt van onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Kortom, kies voor Rijschool Prosé voor een persoonlijke benadering, flexibele planningen en gespecialiseerde begeleiding die je helpt om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw rijavontuur!

Pakketten

Bij Rijschool Prosé bieden we een scala aan pakketten aan, zodat je zelf kunt kiezen welk pakket het beste bij jou past. Je hebt ook de mogelijkheid om dit samen met je rij-instructeur te bespreken. Ontdek hieronder de beschikbare pakketten:

Les pakketten
Theorie les pakket
Afbeelding van de rij instructeur
Zie ook: