ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Proefles aanvragen

Wil je graag beginnen met rijden en zocht je naar een leuke, veilige en leerzame Rijschool? Dan zit je bij Rijschool Prosé goed. Tijdens je proefles gaan wij kijken wat je al kan en of het je leuk lijkt om bij ons te komen rijden. Na je proefles kan je een breedde keuze maken tussen een aantal pakketten.

Wat is een proefles?

Een proefles is ervoor bedoeld om te kijken hoe goed je al kunt rijden en kennis te laten maken met Rijschool Prose. De proefles duurt net als elke andere les 60 minuten, en je wordt opgehaald en gebracht naar de locatie waar het jou het beste uitkomt.

Hoeveel kost een proefles?

Een proefles kost €30 en duurt 60 minuten. Nadat je de proefles hebt afgerond, kan je keuze maken of je door wilt rijden bij Rijschool Prose. Zodra je ervoor kiest om door te rijden krijg je automatisch €27 korting op je eerst volgende rijles. Let op, de korting geldt alleen als je één van de pakketten kiest bij Rijschool Prose.

Zie hieronder het pakket aanbod

Afbeelding van een geslaagde student

Lees wat anderen vinden

Bente Gjaltema

(5) Bekijk review

Erg fijne rijschool! Verbeterpunten worden duidelijk gecommuniceerd. De sfeer in de auto is gezellig en relaxed. Verder zijn de flexibele lestijden een pluspunt. Aanrader!

Rick Holthuis

(5) Bekijk review

Goede rijschool!! De rijinstructeur is erg vriendelijk en geeft goede uitleg over alles. Met veel plezier de lessen gevolgd en het examen gedaan. 🎉🎉

A.L. Stalman

(5) Bekijk review

Fijne rijschool met een gezellige instructeur! De lessen zijn leerzaam en het is altijd een feestje in de auto. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Rijschool Prosé is zeker een aanrader.

Wouter Palland

(5) Bekijk review

Altijd erg gezellig tijdens het rijden, dat maakt de rijles natuurlijk een stuk leuker en daardoor kun je bijna niet wachten op de volgende rijles ;). Zeker een aanrader!

Zie ook: