ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Wat is een tussentijdse toets (TTT)?

 • FAQ
 • 21-2-2024

Een tussentijdse toets (TTT) is een belangrijk onderdeel van je rijopleiding en kan je helpen om beter voorbereid te zijn op het uiteindelijke praktijkexamen. Bij Rijschool Prosé bieden we onze leerlingen de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen om hun vaardigheden te testen en te verbeteren.

Wat is een tussentijdse toets?

De tussentijdse toets is een examen dat lijkt op het praktijkexamen bij het CBR, maar zonder de stress van het slagen of zakken. Tijdens de tussentijdse toets beoordeelt een examinator je rijvaardigheid en kijkt naar hoe je omgaat met verschillende verkeerssituaties. Je krijgt direct feedback over je rijgedrag, waardoor je weet waar je nog aan kunt werken voordat je het officiële praktijkexamen aflegt.

Voordelen van een tussentijdse toets:

 1. Ervaring opdoen: Je krijgt de kans om te ervaren hoe het is om een examen af te leggen bij het CBR, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt voor het daadwerkelijke examen.
 2. Feedback ontvangen: Je ontvangt waardevolle feedback van een professionele examinator, waardoor je precies weet aan welke punten je nog moet werken.
 3. Vrijstelling voor bijzondere verrichtingen: Als je tijdens de tussentijdse toets alle bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je vrijstelling krijgen voor deze onderdelen tijdens je praktijkexamen.

Hoe kun je een tussentijdse toets aanvragen?

Als je bij Rijschool Prosé rijles volgt en je bent klaar voor de tussentijdse toets, dan helpen wij je graag met het aanvragen ervan bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent en begeleiden je tijdens het hele proces, van de aanvraag tot het daadwerkelijke examen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je meer weten over de tussentijdse toets of wil je een afspraak maken voor een rijles? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het behalen van je rijbewijs.

Bij Rijschool Prosé streven we ernaar om onze leerlingen de beste rijopleiding te bieden, inclusief ondersteuning bij het afleggen van de tussentijdse toets. We kijken ernaar uit om je te helpen op weg naar rijvaardigheid en zelfverzekerdheid op de weg!

Gerelateerde vragen
 • Rijlessen elke dag

  Met onze rijlessen elke dag van de week, kun je jouw rijvaardigheid snel ontwikkelen en je voorbereiden op het behalen van je rijbewijs.

 • Rijlessen elke week

  Met onze rijlessen elke week, kun je jouw rijvaardigheid opbouwen in een tempo dat bij jou past.

Zie ook: