ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Premium pakket

ACTIE KORTING
  • Uitbreidbaar
  • Snel beginnen
  • Gespreid betalen
  • Meerdere uren per week mogelijk
was € 2949,-
nu voor € 2858,-
in termijnen € 287.25,-

Omschrijving

Het premium pakket is het meest uitgebreide pakket dat door Rijschool Prose wordt aangeboden. Hierin zit het door CBR aanbevolen aantal lessen in.

Wat zit er in het premium pakket?

Het premium pakket bied het aantal lessen aan waar jij verzekerd kunt zijn van je rijbewijs In het tabeloverzicht kan je zien wat er allemaal in het pakket zit maar, een uitbreiding is altijd mogelijk.

Heb ik meer lessen nodig?

Samen met de rij instructeur kan je een proefles rijden. Hierin kan de rij instructeur een schatting maken van hoeveel lessen ongeveer nodig zijn om jouw rijbewijs te kunnen halen.

Proefles aanvragen

Zijn er andere pakketten?

Ben je nieuwsgierig naar wat Rijschool Prose nog meer te bieden heeft, hieronder vind je een lijstje met andere pakketten.

Inbregrepen
Onderdeel Aantal Kosten (per één)
Rijles 40 € 60,-
Proefles 1 € 60,-
Praktijk examen 1 € 270,-
Tussentijdse toets 1 € 260,-
Toevoegbaar
De onderstaande onderdelen kunnen aan dit pakket worden toegevoegd.
Onderdeel Kosten (per één)
Faalangst examen € 310,-
BNOR examen € 290,-
Rijtest € 110,-
Tussentijdse toets € 260,-
Theorie pakket € 35,-

Lees wat anderen vinden

A Balm

(5) Bekijk review

Een duidelijke en ervaren instructeur waarmee je absoluut een grapje mee kan maken. Les hier met plezier gevolgd. Er hangt enorm veel positieve energie rondom de instructeur!

Fam W. Sloots

(5) Bekijk review

En ook onze jongste in één keer geslaagd!!!! Alle communicatie en afhandeling ( aanvragen, betalingen) verlopen bij Prosé vlekkeloos en prettig. Plezierig in de omgang. Aanrader!

Bo V

(5) Bekijk review

Na een lange weg van rijlessen ivm corona en het cbr toch bij prose mijn rijbewijs binnen. Lekker rustig rond rijden en praten was altijd wel ten aanspraken de kneepjes van het vak lerend ondertussen. En in een zeer mooie volvo met alle luxe er op was het altijd heerlijk.

De Weledele Heer

(5) Bekijk review

Een fijne rijschool waar je op een gezellige en informatieve manier je B rijbewijs kunt halen. En dat met een dikke Volvo!

Zie ook: