ACTIE Betaal gespreid op alle pakketten!

Rijschool Prosé top score

Rijschool Prose is door drie onafhankelijke platformen beoordeeld met een uitstekende score.

Voor de derde jaar op rij is Rijschool Prose beoordeeld met een goede reputatie en behoort tot beste dienstverlener. Daarnaast hebben de studenten die gereden hebben bij Rijschool Prose, op Facebook een 4.8/5 en Google en 5/5 gegeven voor de kwaliteit van de rijlessen.

Kwaliteit, veiligheid en leerzaamheid

Bij Rijschool Prose staan de kwaliteit, veiligheid en leerzaamheid van de rijlessen bovenaan. Door 5 jaar ervaring in het vak en vele studenten die gereden hebben bij Rijschool Prose zijn wij professioneel in het opleiding van nieuwe studenten in het rijden op de weg.

Veiligheid is een belangrijk onderdeel tijdens het rijden. Wij focussen ons enorm om het aspect van waarneming goed onder de knie te krijgen. Door oefeningen te behandelen tijdens het rijden en situaties te creeeren die zich tijdens het rijden kunnen voor doen, leer je nieuwe vaardigheden om op een veilige manier uit een situatie te komen.

Leerzaamheid van de lessen wordt gehanteert door samen met de student gezamelijk verschillende handelingen te verrichten met uitleg.

Trustoo 2023 uitstekende score badge

Lees wat anderen vinden

lindi vdk

(5) Bekijk review

Fijne rijschool! Met een paar grapjes tussendoor in een keer geslaagd!

Dyor Strating

(5) Bekijk review

Zeer vriendelijk, praat wel veel maar daar had ik persoonlijk geen last van. Top rijschool

Laura van Dijk

(5) Bekijk review

Hele fijne prettige vriendelijke instructeur, die je op je gemak stelt. Lucas heeft met veel plezier de rijlessen gevolgd. Ik kan rijschool Prosé aan iedereen aanraden! Groet Lucas van Dijk

Dennis Tuinstra

(5) Bekijk review

Fijne rij-instructeur geeft goed uitleg en kan je leuk mee lachen👍

Zie ook: