Tarieven & prijzen | Rijschool Prosé

Prijzen & tarieven

Auto

Onderdeel Prijs
Rijles (los) € 55,-
Praktijk / herexamen € 255,-
Tussentijdse toets € 245,-
Faalangst examen € 285,-
BNOR examen € 275,-
Proefles € 55,-
Theorie pakket t.w.v. € 69,- € 35,-
Rijtest € 105,-

* Alle prijzen zijn inclusief 21% btw + administratiekosten.
* Prijzen en pakketten zijn per 01-10-2021 gewijzigd

Veel gestelde vragen

Voor de proefles betaal je in de auto € 30,- (bijvoorkeur gepast). In de verschillende paketten is rekening gehouden met korting. Indien je er voor kiest het uur tarief te betalen, dan is de eerste les € 30,- daarna normale uur tarief. Dus altijd 1 gratis les uur.

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je moet dezelfde dingen doen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. En je krijgt tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen.

Zie CBR voor meer informatie

Als je 4 keer binnen 5 jaar zakt voor je rijexamen, doe je daarna een speciaal examen. De examinator heeft dan meer tijd voor jou. En je krijgt meer persoonlijke begeleiding. Het speciale examen noemen we ‘nader onderzoek rijvaardigheid’. Je rijschool vraagt dit voor je aan bij het CBR.

Zie CBR voor meer informatie

i-Theorie is een digitaal rijles boekje met examen vragen zoals bij het CBR examen worden afgenomen. Je krijgt een pasje met inlog gegevens zodat je dit thuis kunt gebruiken.
De cursus ter waarde van € 69,- bied ik in de lossen verkoop aan voor € 39,-.
LET OP: Als je een pakket of losse lessen afneemt en direct i-Theorie via mij besteld dan € 30.25(prijzen inclusief BTW)